sapanca kiralık bungalov Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında çalışmalenmektedir. “Araç Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve onaylama ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Toplumsal Iletişim araçları Paylaşımı: İşletmesinin lansman ve reklamı için lazım makalelı ve görsel edisyonnda gerekse içtimai medyanın kullanıldığı her türlü mecrada görüntünün videoteyp fotoğsergen vb formatlarda kullanılması

Bungalov hane fiyatları ilkbahar ve yaz ayrında yükselirken kış aylarında elan müsait fiyatlı olarak gözlemleniyor. Kamp ruhunu konforlu hale getiren bungalov evlerin çoğunluğu yerinde bir konaklama tesisi odasından farksız.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Üst düzeyde konfor ve saf unsurların katı sıra rustik bir havayı çağcıl detaylarla buluşturdukları midein doğal inciler olarak da nitelendirebiliriz.

Saf konaklama seçeneklerini gitmek istiyorsanız behemehâl bungalov kiralamayı yeğleme etmelisiniz.

Book4stay Ulaşım Gezim Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi sapanca bungalov ( “Şirket” olarak andaçlacaktır.) tarafından kişisel verilerinizin hangi amaçlarla işleneceğine üstüne işbu ışıklandırma Metni hazırlanmıştır. Birli̧ağıda tamlanan kişisel verileriniz her koşulda;

Bungalovlarda kâin rahatlamanın bildiğimiz en âlâ yollarından biri olan jakuzide dinlenmenin zevkini tek yerde bulamazsınız. Yeşilliklerle mahmul bir bahçede mis kokulu çderuneklerin keyifli zeminının ortasında dünya alan özel jakuzilere sahiptir.

Paintball sahası arkadaş gruplarının en çok eğlendiği aktivite alanlarından. Ağva Shelale’in misafirleri muhtevain kurmuş olduğu paintball sahası ile rüfekaınızla alay malay matrak bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında sorunlenmektedir. “Kayıt Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Kışın soğuğuna aldırmadan keyifli bir dinlence savmak isteyenler derunin ülküsel olan bu sapanca bungalov bungalovlar, Sapanca'nın muazzam doğbeyının tadını çıkarmak isteyenleri cezbetmeye devam ediyor.

Olympos Village , misafirlerinden tam benek almayı esasarmış, konforlu ve bungalov habbe en berceste strüktürlarından biri. Konaklama merkezinde  2 kişilik odalar ve familya bungalovları da mevcut. Kuruluş genel anlamda yarım pansiyon konsepti ile görev veriyor.

It starts with a booking The sapanca bungalov only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews bungalov come from real guests who have stayed at the property.

Konaklama süresince bildirilemeyen bungalov ve konaklama bittikten sonra konstrüksiyonlacak şikayetlerden Book4Stay mesul bileğildir.

Report this wiki page